Loading...

Truku I Vetëm Për T’i Ruajtur Domatet Gjithmonë Të Freskëta!

Domatet sidomos në dimër kanë tendencë të ngrijnë nga temperaturat e ulëta dhe brendia e tyre të bëhet pothuaj pa shije. Po si duhet të veproni që domatet të qëndrojnë të freskëta dhe të ruajnë mbi të gjitha shijen e tyre?

Truku i vetëm për për t’i ruajtur sa më gjatë domatet është t’i ruani në temperaturë ambienti larg dritës së diellit dhe duke i vendosur së prapthi, pra pjesa jeshile e bishtit duhet vendosur gjithmonë poshtë. Ne këtë mënyrë nuk do krijohen as rrudhosjet dhe nuk do të kullojë as lëngu.

Loading...

Receta të ngjajshme...